Background Image Architect website
Gratis offertes vergelijken
Vraag nu tot 4 offertes bij architectenbureaus op

Interieurstilist

Niet iedereen heeft de flair om een woning met stijl in te richten. Vaak vinden mensen iets van verschillende stijlen leuk en kan het interieur wat rommelig worden. Een interieurstilist kan jou helpen de focus te vinden en een gekozen stijl krachtiger te laten spreken. Je kent de bekende uitspraak less is more vast wel.

stoffen kiezen

Je kan een stylist inhuren om je woonkamer, keuken, of badkamer in te richten. Maar natuurlijk ook voor je hele huis. Als het kan is het aan te raden een stylist gelijk naar je hele huis te laten kijken. Maar dat hangt af van jouw budget en de kosten voor een interieurstilist.

Opdracht Gemiddelde prijs
Advies over kleur Vanaf €55
Interieuradvies op maat Tussen €195 en €450
Volledig interieuradvies Vanaf €650

Soort interieuradvies

Over het algemeen zijn interieuradviezen in drie soorten opdracht te verdelen, zoals hierboven te zien is in het overzicht. Een uitgebreider advies is aan te raden als je de hele kamer of woning anders wilt dan je nu hebt. Wat elk type advies inhoudt leggen we kort uit:

  • Advies over kleur: Soms is het niet eens nodig om je hele interieur te veranderen. Met andere kleuren en tonen kan je jouw interieur een heel ander gevoel geven. Met een kleuradvies van een professionele interieurstilist kan jij zelf aan de gang om een nieuwe ambiance te maken.
  • Interieuradvies op maat: De interieurstilist geeft jou advies over mogelijke interventies en verbeteringen in jouw interieur. Na een bezoek aan jouw woning, presenteer de stylist interieurideeën en kleurcombinaties die bij jouw wensen passen.
  • Volledig interieuradvies: Bij een volledig advies ontvang je een plattegrond met de nieuwe indeling, en een lichtplan voor het creëren van de perfecte ambiance. De interieurstilist maakt ook een lijst met accessoires die je nodig hebt en waar je die voordelig kan kopen.

Architecten vergelijken?

Vraag gratis en vrijblijvend tot 4 offertes bij architectenbureaus op en vergelijk het aanbod. Door te kiezen voor de beste deal kun je besparen op de kosten die je moet maken.